FilmesiSeriale.net isi recompenseaza utilizatorii pentru eforturile si activitatile lor oferindu-le puncte si pe baza lor premii.
Vezi mai jos lista actiunilor pe care le poti face in site-ul FilmesiSeriale.net si pentru care esti recompensat.
Aduna cat mai multe puncte pentru a-ti primii premiile si reputatia in comunitatea FilmesiSeriale.net!
Puncte Comentarii Filme sau Seriale: Impartaseste cu ceilalti impresiile tale, pozitive sau negative, despre filmele vizionate si vei primi 1 punct.
Puncte pentru Notele acordate filmelor, serialelor si actorilor: Pentru fiecare nota acordata unui film, serial sau unui actor primesti cate 1 punct.
Puncte pentru like sau dislike acordate unui film sau serial: Pentru fiecare like sau dislike acordat unui film sau serial primesti cate 1 punct.
LISTA DE FAVORITE consta din:
Puncte pentru Filmele favorite: Bifeaza filmele tale favorite si primesti cate 1 punct pentru fiecare film sau serial adaugat.
Puncte pentru Filmele vazute: Bifeaza toate filmele pe care le-ai vazut si primesti cate 1 punct pentru fiecare film sau serial adaugat.
Puncte pentru Filmele sau serialele pe care le ai: Bifeaza filmele pe care le detii doar in format original: DVD sau Blu-ray si vei primi cate 1 punct.
Puncte pentru Filmele sau serialele pe care vrei sa le vezi: Bifeaza toate filmele sau serialele pe care vrei sa le vezi si primesti cate 1 punct pentru fiecare film sau serial adaugat.
Puncte scazute: Daca renunti la vreuna din preferintele tale filmografice (lista de favorite = filme vazute, filme detinute, filme favorite, filme pe care vrei sa le vezi) la fiecare preferinta anulata ti se va scade un punct.La 2000 de puncte acumulate vei primi ca premiu un card emag cadou in valoare de 50 RON .

castiga premii