Trebuie sa fi autentificat (logat) ca sa poti alege preferinte si sa dai note acestui film!

A Simple Favor


Traducere film:

O simpla favoareTraducere film TMDB:

A Simple FavorNota TMDB
0 / 10

Total votanti: 0

Nota IMDB
/ 10

Total votanti:


Nota membrilor
Nu a primit nici o nota

Vezi film online Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 in romana


Film creat de companiile:


Feigco Entertainment, Lionsgate


Filmul a fost creat de tarile:


United States of AmericaDescriere Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 online in romana


Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmareste povestea lui Stephanie, o vloggerita care incearca sa descopere adevarul din spatele disparitiei bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mama si vloggerita, este cea mai buna prietena cu fermecatoarea Emily Nelson, o casnica care are o preferinta aparte pentru costume personalizate si martini. intr-o zi, Emily o roaga pe Stephanie sa-i ia fiul de la scoala, insa aceasta dispare in mod misterios, iar dupa zile de cautari, este gasita in cele din urma moarta. incercand sa dezlege misterul mortii ei, Stephanie incepe sa sape mai adanc in secretele lui Emily, ajungand sa se intrebe cat de bine o cunostea pe cea mai buna prietena a ei. in cautarea adevarului i se alatura Sean, sotul lui Emily, alaturi de care traverseaza o poveste plina de tradari si rasturnari de situtie. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rataciri si tradari, secrete si revelatii, dragoste si loialitate, crima si razbunare.


Vezi Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 online subtitrat in romana

Click pe poza pentru a o vedea in marime naturala

Poster and image movie Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 Poster and image movie Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 Poster and image movie Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 Poster and image movie Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 Poster and image movie Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 Poster and image movie Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018

Actori si actrite film

Toti actorii si actritele

Anna Kendrick

Blake Lively

Eric Johnson

Sarah Baker


Vezi Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 online subtitrat in romana

Filme asemanatoare cu Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018


Filme similare cu Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018 / Filme asemanatoare cu Film O simpla favoare - A Simple Favor - A Simple Favor 2018Comentarii:  

Poster A Simple Favor


14.09.2018

2007-12-05

en

Vertical Entertainment

SUA