Titlul original: Can You Ever Forgive Me?


Nota TMDB
7.3 / 10

Total votanti:


Vezi film online Toate filmele recomandate pentru Film Can You Ever Forgive Me? 2018 pagina 1 - Can You Ever Forgive Me? recomandari in romana
Toate filmele recomandate pentru Can You Ever Forgive Me? S-au gasit 7 filme


The Old Man and the Gun - The Old Man & the Gun

Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reusit sa evadeze din inchisoarea San Quentin si a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autoritati.


The Front Runner - The Front Runner

Campania prezidentiala din 1988 a senatorului american Gary Hart este grav afectata de implicarea sa intr-o scandaloasa poveste de dragoste.


Green Book - Green Book

Povestea reala a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare si un italo-american dur pe care cel dintai il angajeaza ca sofer si asistent personal. Unde? in America anilor 60, unde rasismul si prejudecatile inca erau o normalitate.


Mid90s

Mid90s   2018     7.7


The Favourite - The Favourite

The Favourite (2018) este o poveste dulce-amaruie despre intrigi regale, pasiune, invidie si tradare in curtea reginei Anne la inceputul secolului al XVIII-lea, in Anglia.La inceputul secolului al XVIII-lea, Anglia se afla in razboi cu francezii. Anne, o regina firava, ocupa tronul, iar prietena ei apropiata, Lady Sarah, guverneaza tara in locul ei, in timp ce se ingr...Comentarii:  Poster Can You Ever Forgive Me?


2018-10-19

en

6694648 $